- wafelijzer (kruidvat / blokker)
- klein pannetje dikke bodem voor stroop
- deegmixer of met de hand kneden
- 200 gram boekweit meel
- 50 gram amandelmeel
- 2 e.l. psyllium (vezels, te koop bij De Tuinen)
- 1 ei (maat L)
- 1 e.l. Ghee
- 6 e.l. kokosbloesemsuiker
- 1 t.l. kaneel
- 1 t.l. koekkruiden (let op de ingredienten fodmaparm?)
- 1 t.l. gemberpoeder
- 1 e.l. havermelk
- 1 e.l. Ghee
- 6 e.l. kokosbloesemsuiker
- 150 ml/gr kokosbloesemsuikerstroop
Werkwijze
- Meng de ingredienten voor het deeg door elkaar en rol er allemaal dezelfde maat balletjes van (weeg de balletjes eventueel)
- Verwarm intussen de ingredienten voor de stroop en laat het langzaam inkoken tot je een echte stroop hebt.
- Verwarm het wafel ijzer en bak elk balletje ong. 3 minuten tot hij 'hard' is. laat afkoelen.
- doe de stroop tussen 2 wafels.
- goed af laten koelen en luchtdicht bewaren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten